influencer_7212_W-Article_1140x600.jpg

Recept na krémovú ľadovú kávu podľa dánskej pekárky a kuchárky Ditty Julie

Ditte Julie je dánska pekárka, autorka a majiteľka, dizajnérka série pekárskych a stolovacích výrobkov „By Ditte Julie" a mozog platformy „Club Ditte Julie & dittejulie.dk". Náš kolagénový produkt The Solution používa už viac ako rok a o svoje skúsenosti s ním sa delí na svojom Instagrame (odkaz)! Tento mesiac sa podelila o svoj recept na lahodnú a krémovú ľadovú kávu, do ktorej často mieša práve náš kolagén. Recept nájdete nižšie!

Leto a horúčavy pre mňa znamenajú jediné: sezóna ľadovej kávy je tu! Pripravila som pre vás jej luxusnú verziu s kolagénovým práškom Oslo Skin Lab, vďaka ktorému sa cíti dobre nielen moja pokožka, ale aj chuťové poháriky.🌻

smoothie_3178_Main_2000x3000.jpg

Na výrobu kávy budeme potrebovať (2 porcie):

  • 2 denné dávky kolagénového prášku Oslo Skin Lab
  • 2 polievkové lyžice instantnej kávy
  • 2 polievkové lyžice trstinového cukru
  • 4 polievkové lyžice vody

Na servírovanie:

mlieko podľa chuti

Všetky prísady na kávu poriadne vyšľahajte ručným mixérom, až kým vám nevznikne hustý kávový krém. Naplňte pohár kockami ľadu a do polovice dolejte mliekom (ja používam ovsené). Už len doň pridajte kávový krém a podávajte!

 

Tak čo, vyskúšate túto pochúťku aj vy?
Podeľte sa s nami a ostatnými členmi o svoj výtvor na Instagrame prostredníctvom hashtagu #osloskinlab_member!