The Solution Anti Aging winner Oslo Skin Lab kolagen The Solution Beauty Collagen The Solution
The Solution Anti Aging winner Oslo Skin Lab kolagen The Solution Beauty Collagen The Solution

The Solution™

Beauty Collagen

The Solution™ je neochutený kolagénový prášok, ktorý vďaka svojmu zloženiu pomáha zvýšiť pružnosť pokožky, vyhladí ju a zjemní vrásky. The Solution™ môžete zmiešať s akýmkoľvek jedlom alebo nápojom. Má zdokumentované výsledky: 

 ✔ Pružnosť a pevnosť pokožky
 ✔ Vrásky a jemné linky
 ✔ Celulitída

Čistý a bezpečný prípravok, ktorý obsahuje iba jednu ingrediencu - hydrolyzovaný kolagén typu I.

Víťaz Harper’s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019 a 2021 ČR a Cosmopolitan Beauty Awards 2021 ČR v kategórii výživové doplnky.

 

Pôvodná cena
Pôvodná cena

Výhody členstva

  • ZMENA K LEPŠIEMU

    Zaraďte užívanie kolagénu do svojej novej dennej rutiny a vaša pleť sa vám poďakuje
  • BUĎTE ČLENMI A UŠETRITE

    Ako člen ušetríte 30% a ako súčasť našej rastúcej komunity si užívate exkluzívne členské výhody
  • DOPRAVA ZDARMA 

    28 individuálnych dávok, ktoré vám budú doručené každé štyri týždne
  • VY ROZHODUJETE 

    Pozastavte alebo zrušte svoje členstvo kedykoľvek, bez akýchkoľvek obmedzení
Ako kolagén The Solution ™ funguje

The Solution™ je kolagénový prášok bez chuti a vône. Vďaka tomu ho môžete primiešať do akéhokoľvek jedla alebo nápoja. Vďaka pravidelnej každodennej konzumácii rastie pružnosť pokožky a koža celého tela je hladšia.

Klinický výskum s kolagénovými peptidmi obsiahnutými v The Solution™ preukázal jasné zlepšenie pri pravidelnom užívaní v období najmenej 8 týždňov.

The Solution™ sa veľmi rýchlo a prirodzene stane vaším denným rituálom. Je bez chuti a vône, takže ho môžete jednoducho pridať do akéhokoľvek jedla alebo nápoja, a to kedykoľvek v priebehu dňa.

Ak si ho budete pridávať do vody, vyčkajte niekoľko minút, kým sa prášok celkom rozpustí.

Každé vrecúško The Solution™ obsahuje 2,5 g čistého kolagénu, čo je optimálna denná dávka na dosiahnutie najlepších účinkov. Pri dlhodobom každodennom užívaní účinky The Solution™ pretrvajú a môžu sa dokonca zlepšovať.

  • Pevnejšia a pružnejšia pokožka
  • Menej viditeľné vrásky
  • Redukcia celulitídy
  • Výrazné zlepšenie textúry pokožky
  • Prevencia známok starnutia
Balenie a zloženie

Balenie obsahuje 28 vrecúšok 100 % čistého hydrolyzovaného kolagénu typu I, bez pridaných prímesí. Kolagén je živočíšneho pôvodu, jedná sa o bovinný kolagén, takže kolagén hovädzieho pôvodu. 

Odporúčaná denná dávka: 1 vrecúško zmiešané s jedlom alebo nápojom. Ak prášok miešate vo vode, nepotrebujete viac než 1 až 2 dcl. Zamiešajte a vyčkajte niekoľko minút, kým sa prášok celkom nerozpustí.

Jedna denná dávka (vrecúško) obsahuje 2,5 g hydrolyzovaného kolagénu Verisol®.

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy a nemali by nahradzovať liečivá. Ak užívate lieky na predpis alebo ste tehotná, poraďte sa o užívaní tohto výživového doplnku s lekárom.

Štúdie a výsledky

Úspech prípravku The Solution™ nie je výsledkom marketingových kampaní, ale vedeckých štúdií a reálnych skúseností našich zákazníčok.

Pozitívne účinky látky Verisol®, ktorá je súčasťou The Solution™ od Oslo Skin Lab, dokazujú vedecké štúdie. Do jednej z nich sa zapojilo 114 ľudí, štúdia bola zároveň dvojito zaslepená. To znamená, že účastníci ani odborníci, ktorí boli do štúdie zapojení, nevedeli, ktorá z dvoch skupín dostáva účinnú látku a ktorá placebo.

Viac o vedeckých štúdiách nájdete tu.

Pozrite sa na odborné články, ktoré popisujú jednotlivé štúdie:

View the study on our collagen peptides’ effect on wrinkles by E. Proksch, M. Schunck, V. Zague, D. Segger, J. Degwert and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(3):113-9).

View the study on our collagen peptides’ effect on skin elasticity by E. Proksch, D. Segger, J. Degwert, M. Schunck, V. Zague and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(1):47-55).

View the study on our collagen peptides’ effect on cellulite by M. Schunck, V. Zague, S. Oesser and E. Proksch. J in Med Food2(015 18(12):1340-8).